Spruta djupt i mig

Jag ligger i sängen och är så otroligt kåt nu. Jag vill cuckolda min pojkvän… Jag vill ha en stor hård kuk som knullar mig hårt. Min fitta behöver verkligen det… en riktig kuk istället för min pojkväns. Jag vill att du ska äga min fitta och framför allt vill jag känna hur din sköna sperma fyller mig.

Sen tänker jag tvinga min pojkvän att slicka mig till en orgasm utan att han vet om att din sköna kuk precis fyllt mig. Han ska inte få knulla mig utan bara få slicka. När han slickar vet han inte att det är din kuk han smakar på.. Tänk att du knullar mig och jag skriker ut att jag ber om att du ska komma i mig, jag behöver det… och du förtjänar det… det är din fitta ikväll och du gör vad du vill med mig… Skriva lite hur du hade velat göra en kväll ihop…

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *