Slicka min håriga fitta – Stockholm

Slicka min håriga fitta nuHej! Letar efter en kille som kan slicka min våta håriga fitta tills min jag får min orgasm! Och ja! min fitta är naturell! så är du rädd för hår så kan du lika gärna sluta läsa! Jag är 25 år och älskar att få min fitta slickad, vill gärna ha två stora grova fingrar i mig samtidigt och höra dina njutande andetag medan jag njuter till orgasm!

Såklart är det inte bara jag som ska få, jag vill ha en naturell kuk, hårig, stor, ådrig med en full säck som kan lägga sina frön i min mun!

Vill bli knullad hårt både vaginalt och analt! så det gäller att du är uthållig och kan knulla mig hårt till både min och din orgasm! Jag tycker om uppklädda män i kostym, då jag också gillar att klä mig fint!

Är du en vågad och uthållig man i 20-48 års åldern som vet hur man använder tungan? skriv till mig! och tveka inte för jag är så otroligt kåt just nu!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *