Nattåget (Straight)

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta tjejer som vill träffas.

10%
TOTAL SCORE
Bli medlem Bli medlem

Det jag ska berätta nu hände då jag gick i skola i Skellefteå. Det är rätt långt dit upp från de mörka skogarna i Småland. Jag klev på tåget i Nässjö och tog resan upp till Stockholm under eftermiddagen.

På kvällen klev jag på tåget till Norrland. Jag hade åkt denna sträcka tidigare och förväntade mig att dela sovkupé med i alla fall fem andra resenärer. Men till min stora förvåning fick jag sova ensam i kupén!

Nåja, det var bara att inse att det blir en ensam natt. Jag gillar att sova på båt eller tåg för det gungar så skönt. Jag läste lite innan det var dags att krypa till kojs.

Jag gick och borstade tänderna. När jag kom tillbaka stod det en tjej utanför min kupé. Jag klädde av henne med blicken, det tar inte så lång tid. Hon var blond, inte så lång, verkade ha rätt stora runda fina bröst som man gärna skulle vilja smaka på.

Hon hade röda läppar och såg allmänt ut som en kvinna jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med… Hej, sa jag lite tafatt. Hej, svarade hon, Hmm… svarade jag, jag tänkte gå och lägga mig… men dig pratar jag gärna med!

Så bra svarade hon. Ja, jag ska också lägga mig men inte ännu. Jag tänkte man kanske kan träffa lite spännande folk här på tåget, sa hon och log. Tja… jag vet inte var dom finns, sa jag och lotsades inte riktigt förstå vad hon menade.

Jag öppnade dörren och visade att hon kunde komma in. Vi började prata om ditt och datt och rätt som det var kom vi in på det där med sex och samlevnad. Hon var ledsen för hon hade inte haft sex på så länge och hennes förra pojkvän hade svikit henne.

Hur dum får man vara, tänkte jag, men sade inget. I stället lade jag min hand på hennes lår för att se hennes reaktion. Antingen blir hon skitsur eller så går det vägen.

Hon svarade med att ta min hand och flytta den till hennes tröja och hennes stora runda goda bröst. Nu kunde jag verkligen känna var det var hon hade innanför blusen. Jag smekte hennes bröst och undrade vad som kom härnäst. Vi möttes i en tvekande kyss och jag lade min arm runt henne.

Vi kysstes och kände på varandras tunga. Hon smakade gott och luktade kvinna som bara kvinnor kan göra. Hon släppte mitt grepp och började knäppa upp blusen och ta av sig BH:n. Jag var bara klädd i kalsonger och t-shirt och det började rinna till blod i kalsingarna.

Jag tog av mig tröjan och hon smekte mig på magen och bröstet. Vi möttes i ännu en kyss och tanken slog mig att detta är rätt trevligt. Livet är rätt gott ibland. Särskilt just nu. Jag bad henne sätta sig i mitt knä.

Jag kom i ögonhöjd med hennes härliga bröst. Hon hade små bröstvårtor som var kåta och hårda. Jag masserade hennes bröst noga med både mun, tunga och händer. Jag märkte på henner kroppsspråk att detta njöt hon verkligen av. Det gjorde jag med.

Nu är det så att tågkupéer inte är så stora så man får vara lite kreativ. Vi tog av oss underkläderna och när hon ändå stod upp passade jag på att lukta lite på hennes fitta. Den luktade verkligen ljuvligt! Hon stängde ögonen och jag kunde höra att hon njöt.

Jag smekte henne med handen och det gick inte att undgå att märka att hon var rejält blöt. Jag satt fortfarande på den ena sidan. Jag lutade mig bakåt och hon satte sig på mig och mitt värkande stånd. Det var inga problem att komma in i henne.

Jag fortsatte min behandling av hennes bröst som måste varit D-kupa. Jag hade ena handen på hennes rygg och vi gungade i takt både med varandra men även med tåget. Vi möttes i ännu en lång djup kyss och jag började verkligen att gilla denna kvinna!

Hon kysstes som ingen jag kysst tidigare. Långa, blöta kyssar. Vi bytte ställning och hon ville att jag skulle ta henne bakifrån. I den trånga hytten fick vi till det på något sätt och jag kunde enkelt komma in i hennes dyblöta fitta.

Jag kände att nu var det nära men ville inte ge henne min säd så tidigt. Jag saktade ner takten och passade på att massera hennes rumpa, rygg och axlar. Det gillade hon. Men att knulla tar på krafterna och man är ju ingen gymnast så det var bäst att avsluta nu.

Jag lade säden på hennes rygg och det var inte lite som kom heller! Vi klädde på oss underkläderna och pratade vidare en stund. Jag undrade om hon ville sova i hytten men på tåg delar man inte säng. Sängarna är inte stora!

Hon sa att hon hade sin väninna och sina grejer i sin hytt som hon skulle gå tillbaka till. Vi sa adjö till varandra och hon försvann som i en dröm.