Min älskarinna

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta tjejer som vill träffas.

10%
TOTAL SCORE
Bli medlem Bli medlem

Jag träffade Gunilla på en av den lilla stadens krogar. Hon var sexig med sitt röda läppstift, fylliga läppar och lite utmanande klädsel som lämnade lite åt fantasin.

Vi pratade över någon öl och vi hade inte varit på baren speciellt länge då hon ville dra vidare till nästa ställe. Jag föreslog i stället att vi skulle gå hem till mig och ta en öl eller lite vin.

Vi gick hem till mig och jag bjöd vad skafferiet hade att erbjuda. Vi pratade och det tog inte lång tid innan hon satte sig i mitt knä. Jag luktade på henne och vi möttes i en lång, djup kyss.

Jag slickade på hennes hals och vi började smeka kläderna av varandra. Hon hade svart sexig BH och hennes mogna bröst hoppade ut utan problem! Hennes bröstvårtor var styva och jag tog dom i min mun, ömsom det ena bröstet, ömsom det andra. Av kroppsspråket att döma förstod jag att hon tyckte det var väldigt skönt.

Efter en stund började det göra lite ont i jeansen. Jag tog av mig byxorna och vi fortsatte att leka med varandra. Det var väldigt skönt och hon smakade så gott! ”Knulla mig” sa hon så där sexigt och utmanande som bara en vuxen kvinna kan göra.

Vi reste oss, jag tog hennes hand och vi gick in i sovrummet. Hon satte sig på sängkanten och tog min bultande stake i sina erfarna händer. Hon nafsade lite och sen började hon arbeta, slicka och suga. Det var skönt! Att känna hennes händer, hennes naglar i mitt heligaste kändes lite märkligt men väldigt skönt!

”Jag är så blöt nu! Snälla, ta mig!” sa hon och jag var inte sen att lyda order! Hon lade sig på rygg och jag lade mig ovanpå. Våra läppar möttes i en djup kyss… Ååhh!! Denna kvinna, vilken porrdrottning!

Hon var blöt. Verkligen… Helt dyblöt! Det behövdes inte mycket engagemang för att komma långt in i henne.

Jag gillar att tjejen rider och frågade om hon ville rida mig. Vi bytte plats och hon gränslade min spända lem.

Jag kunde slicka och suga på hennes härliga, stora bröst samtidigt som jag masserade hennes fitta med ena handen. Hennes bröst smakade så gott, hennes styva bröstvårtor i mitt ansikte fick mig att bli om möjligt ännu kåtare!

”Gud, vad gör du med mig!?” sa hon och jag fortsatte min behandling. ”Nu kommer jag snart” sa jag och det hade hon inget mot. Tvärtom, medan jag pumpade min säd långt upp i henne kom hon samtidigt som mig, lite krampaktigt men väldigt skönt!

När akten var över lade vi oss bredvid varandra och kysste och smekte varandra. Gunilla ville gärna att jag ska hålla mina händer på hennes bröst och det hade jag inget mot!

Detta var det första men inte det sista mötet som jag hade med Gunilla. Jag har inte träffat någon som kysser så bra som henne. Helt klart är att övning ger färdighet och en mogen kvinna gör en stor skillnad!