En flaska rött vin (Straight)

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta tjejer som vill träffas.

10%
TOTAL SCORE
Bli medlem Bli medlem

Bussen bromsar in i den skarpa kurvan. Framför våra ögon öppnar sig ett otroligt landskap. Genom en bergsravin med alphöga toppar på båda sidorna slingra sig vägen ner i dalen.

Jag läste en annons. Res ner till vindistrikten i södra Frankrike, helpension, vinprovning, under två veckor på olika vingårdar .

Så efter en kort flygresa sitter jag i en liten buss på väg till en vingård i de södra alperna, knappt en timmes väg från Italienska gränsen.

Passagerarna är blandade äldre par, pensionärer, flera medelålders par, syns rika. De har pratat om vilka viner de vill ha hemma i vinkällaren så de köper nog inte bara drickviner utan investerar tydligen i viner också.

Bak i bussen sitter två yngre kvinnor, den ena blond och väninnan rödhårig, troligen Danskor av det lågmälda samtalet jag kunnat höra. De sitter tysta för sig själva och bara följer bussens färd i det storslagna landskapet. Efter en orolig färd nerför backarna stannar bussen framför ett litet värdshus. Chauffören meddelar att vi ska rasta en stund och låta bromsarna svalna, så vill vi äta eller dricka, eventuellt handla sprit eller vin så finns det en liten butik inne i värdshuset. Resan kommer att ta ytterligare två timmar tills vi är framme vid resans mål. Så det dröjer innan det serveras någon mat eller dryck.

Under uppehållet sitter jag och läskar mig med en flaska av traktens vin, ett kraftigt ungt vin, smakrikt trots sin ungdom, lämnar en eftersmak som gör mig belåten.

Efter att flaskan är tömd känner jag att magen är tom, för vinet börjar snurra till i huvudet.

Innan rasten är slut besöker jag butiken, hittar en fin konjak för ett mycket bra pris. När jag kommer ut ur butiken känner jag att vinet trycker på, så jag går till toaletten i en liten byggnad utanför huset.

I en dörr till ett av båsen står den rödhåriga kvinnan och pratar med sin väninna som tydligen sitter på toalettstolen.

När jag går förbi ställer hon sig för så jag inte kan se in i båset. Och vänder sig mot mig med ett leende.

Med en nick tränger jag mig förbi och går in i mitt bås och stänger dörren.

När jag är färdig och går ut har de båda bytt plats.

Ute på gården kommer jag ihåg att jag glömde att ta med pappershanddukar och några muggar från toaletten. Så jag vänder och går in igen. Genom glaset i dörren ser jag hur en den bloda kvinnan står bredbent med trosorna nedhasade och den turkosa kjolen uppdragen på låren medan den andra pular henne mellan benen.

Utan att visa mig vänder jag om och går bort till bussen där passagerarna börjar gå ombord för att fortsätta resan.

Stimmiga kommer de båda kvinnorna fram bakom huset, tydligen lite lulliga för de gapskrattar och en av dem halsar vin ur en flaska.

När de sätter sig i sätet och den rödhåriga lägger upp ena benet över det andra ser jag att hon inte har några trosor på sig.

Under resans gång tömmer de ännu en flaska. Medan de tar på varandra intimt under blondinens dräktjacka som ligger i hennes knä

Mellan de båda kvinnorna ångar det av kåthet så jag blir inte förvånad när jag ser jag hur den blonda lyfter väninnans kjol och för in handen mellan hennes ben. Med en min av upphetsning och berusning fångar hon handen och för in den till blygden och kniper med låren.

Av hennes blanka ögon och ansiktsuttryck att döma är hon heltänd, för hon andas tungt när hon juckar mot väninnans hand som ivrigt pular henne.

Hennes ansikte lyser av lidelse under behandlingen när hon stöter med underkroppen mot väninnans masserand hand.

Med ett par djupa stön kommer hon i en kraftig orgasm och lutar sitt ansikte mot väninnans axel. I efterdyningarna av orgasmen sprids ett tillfredsställt leende i hennes ansikte och hon lutar sig mot ryggstödet med slutna ögon.

Bak i bussen kommer en omistlig doft av upphetsat kön emot mig Upphetsad tittar jag mig om i bussen. Men de andra passagerarna har tydligen inget sett när de sitter och läser i sina vin- kataloger.

Efter en stund avtar hennes häftiga andning och hon öppnar ögonen och hennes anletsdrag utstrålar tillfredsställelse. Tittar på väninnan och kysser henne på kinden och verkar just då upptäcka att det är fler som sitter i bussen. Förläget lutar hon sig mot hennes axel och lägger sin hand på hennes och kramar den.

Den sista biten slumrar de flesta passagerarna. Danskorna har tydligen lite vin kvar för de sitter och halsar ur en flaska och kelar med varandra ogenerat.

Framme vid vingården ska vi lämna bussen och blir visade till våra rum.

När kvinnan i den turkosa kjolen reser sig går jag bakåt i bussen för att lämna plats för dem

I bak på kjolen har det bildats en stor våt fläck från hennes extas så hon flödade tydligen mycket i sin kåthet. När väninnan upptäcker fläcken viskar hon i hennes öra och hon tar av sig tröjan och sveper den om baken samtidigt som de gapskrattar.

Med min sportbag på axeln går jag mot annexet. I dörren står en frodig kvinna och tar emot oss och visar oss in i huset.

När vi fått våra rum visar det sig att jag ska ligga i en liten stuga bredvid det stora huset, bara över gårdsplan med vingården precis bakom väggen i mitt rum.

När jag sitter på sängen hör jag röster i korridoren. Tydligen ska jag inte ligga i stugan ensam.

Utanför fönstret börjar det mörkna. Då ropar någon i huset att det är dags för middag.

Jag häller upp vatten från kannan i det lilla porslinshandfatet som står vid sängbordet och tvättar snabbt av mig i ansiktet och tar på mig en kavaj över min kortärmade skjorta.

När jag öppnar dörren krockar jag med de båda kvinnorna. De har fått rummet längs bort i korridoren.

Jag ursäktar mig och släpper förbi dem, låser dörren och går över till gårdshuset.

Efter en lång och mycket god middag med överflöd av vin, går jag ut på gårdsplanen på lite ostadig ben. Känner av den kyliga kvällsluften som friskar upp i mitt ansikte. På plan framför huset står flera av paren och röker med ett glas vin i sina händer.

Då jag inte känner någon samhörighet med dem går jag bort mot stugan som danskorn och jag tydligen bor ensamma i.

När jag kliver in i korridoren kommer jag ihåg att det inte fans någon toalett inne i rummet. Tänker vända och gå tillbaka och fråga var den och duschen är. Då öppnas en dörr längs bak i korridoren och ut kommer blondinen med en morgonrock på sig och håret inpackat i en handduk.

Jag ropar och frågar om det är duschen och toaletten som är där inne. Hon svarar ja och stänger dörren och går in i sitt rum som ligger mitt över korridoren.

Inne i mitt rum hämtar jag ett badlakan och min necessär och går ut till duschrummet. På väggen mot duschkabin hänger den turkosa kjolen på tork, nytvättad.

Hänger av mig kläderna och går in i duschen. Låter varmvattnet strila över kroppen.

Färdig sätter jag mig på bänken i omklädningsrummet och torkar mig lindar handduken runt midjan och sätter mig en stund på bänken. När jag plockar ihop kläderna öppnas dörren och den blonda kvinnan kommer in, ursäktar sig och tar ner sin kjol från väggen och går tillbaka till sitt rum.

När jag öppnar dörren till korridoren, ser jag rakt in i de båda kvinnornas rum. På sängen ligger den rödhåriga kvinnan naken och gnider sig över klitoris.

Överraskad stänger jag dörren. Hör att de skrattar så jag släcker lampan och öppnar dörren ut till korridoren, stannar med dörren halvt öppen och ser in i deras rum.

På sängen ligger de båda i en bensax och gnider sina fittor mot varandra under eggande stön.

Helt borta från omvärlden, ovetande om att dörren är öppna eggar de varandra till orgasmer som de möter med att omfamna varandras underliv och låter tungorna leka med fittorna tills sista krampen lämnat deras kroppar. I efterdyningarna av orgasmen slickar de i sig den flödande extasen från varandras kroppar och lägger sig utmattade på sängen.

Med deras lek i minnet går jag och lägger mig kåt så det värker i kroppen. Efter en stund hörs en svag knackning på dörren. Tar på mig morgonrocken och öppnar dörren.

Utanför står den blonda kvinnan naken under en öppen tunn morgonrock. Berusad.

Hon ursäktar sig och frågar om jag har något vin. Försöker låta bli att se den nakna kroppen framför mig, letar efter ord och stammar fram. Nej jag har bara en flaska konjak, tyvärr. Svårt att se henne i ögonen när jag upptäcker att hon har tatuerat en blomma från ena blygläppen upp till venuskullen, ser ut som en klängros.

Hon ser vad jag tittar på och säger en Ros från min väninna. Väntar ett ögonblick Och frågar sedan om de kan få låna flaskan till dagen där på, för deras vin har tagit slut.

Jag hämtar flaskan och går till dörren. När jag lämnar över den frågar hon om jag vill komma med in och ta några glas, eller är det för sent säger hon med ett pillemariskt leende. Med hennes nakna kropp under det tunna plagget framför mina ögon har jag följt henne vart som helst, så bort till deras rum är det bara några steg till paradiset som min fantasi lockar mig med.

När jag kommer in i rummet ser jag att den andra kvinnan ligger naken på sängen med en skvätt vin kvar i ett glas. I hennes blick ser hon ganska berusad ut, ogenerad av sin nakenhet. Med en blick visar hon min närvaro i rummet och dricker ur det sista i glaset. På den slätrakade persikan har hon lämnat ett hjärta av rött hår precis ovanför springan och som samtidigt drar blicken till den intimring som sitter i ena blygläppen.

Av all naken kåthet i rummet börjar svällkroppen pumpa så jag sätter mig i en fåtölj vid sänggaveln. Räcker fram flaskan och den blonda tar den och häller upp i tre glas som hon tar från en hylla på väggen.

Efter en stund har innehållet sjunkit till hälften i flaskan. Stimmiga och rosiga i ansiktet sitter de i sängen och smeker varandras bröst utan att bry sig om att jag finns i rummet. När den blonda ska sträcka sig efter flaskan ramlar hon framåt på väg ner i det hårda stengolvet med ansiktet föra. Med armen om hennes midja stoppar jag fallet och tar henne i min famn.

Under morgonrocken pulsar det när jag håller den nakna kvinnan i mina armar. Hon känner tydligen vad som händer, för hon öppnar den och för in handen och börjar runka den ivrigt tills kuken spränger av varje pulsslag.

Hon tar glaset och sveper det som är kvar och sätter sig i mitt knä med morgonrocken öppen och brösten nakna inför mina kåta ögon.

Böjer ryggen bakåt och trycker fram underlivet mot kuken som hon med hjälp av handen styr hon in i sin våta heta fitta. Hon kramar ståndet med små muskelrörelser när jag slickar bröstens vårtor hårda. Efter en stund kan jag inte tygla mig utan börjar stöta hetsigt i hennes sköna trånga fitta, galen av kåthet. Med armarna om min hals möter hon mitt vilda knullande med kraftiga motjuck. I flera starka kramper kommer orgasmen i hennes kropp. Med slutna ögon och en grimas av njutning faller hon fram mot mitt bröst och skakar när orgasmen sliter i hennes lemmar och tömmer hennes kropp i extas.

När jag känner de kraftiga sammandragningarna i fittan kommer min orgasm igång, som ett slag i ryggen trycks kroppen in i det mjuka sköna och exploderar i kramper som pulsar ut stråle på stråle av sädesvätska i hennes spända kropp. Efter en stund reser hon sig och lägger sig i sängen. När jag sträcker mig efter glaset ser jag henne ligga med benen isär och den rödhåriga på knä mellan hennes ben. Hur hon lidelsefullt slickar henne ren från de kaskader av safter som runnit ur hennes flödande underliv.

Efter en stärkande klunk konjak dras mina ögon till den andra kvinnans blottade fitta, fuktig av kåtpärlor som syns i de strama svällda läpparna kring könet.

Ledd av det hägrande målet kravlar jag mig upp på knä och kryper fram till henne. Öppnar kronbladen som flödar av upphetsning med fingrarna och trycker in tungan i det varma fuktiga. Med tungan känner jag hur hård klitoris är, rest som en liten kuk.

När tungan träffar knoppen väser hon ut all luft från lungorna och börjar andas flämtande, kröker ryggen och trycker sig mot tungas retning.

Efter den vilda extasen i rummet pulsar kuken igen, så med ollonet masserar jag öppningen och ner till den hårda klitoris. När hon vänder ansiktet mot mig och drar ett djup andetag trycker jag in ståndet till botten och börjar knullar henne besinningslöst, enbart på jakt efter en ny orgasm. Vilket hon inte är sen att hjälpa mig med när hon frigör sig från ståndet och trycker ner mig på sängen.

I ett tag suger hon in kuken i sin mun och börjar en massage, som jag aldrig varit med om förut. Tungan slickade runt, in, ut, ner på pungen, rullar kulorna mellan läpparna biter och slickar i skinnet och när orgasmen forsar fram genom kroppen kör hon in ett finger i anus. På toppen av orgasmen pumpar jag in i hennes fortfarande hårt sugande mun tills det svartnar för ögonen och kroppen skakar av underbara kramper. I ett töcken av utmattning ser jag hur hon formar läpparna så det bildas droppar av sperma som hon med hjälp av fingrarna sprider ut på bröstvårtorna och släpper ut resten av satsen på magen och över venuskullen och med handen sprider det över kroppen. Med ett belåtet leende sväljer hon och slickar handen och läpparna rena från sperma och kryper upp i sängen bredvid mig och trycker sin nakna kropp mot min.

När jag kommer till sans igen ligger jag i sängen urlakad av extasen. De båda kvinnorna ligger vid min sida med var sitt glas konjak.

Blondinen frågar om jag vill ha en styrketår och räcker fram ett fyllt glas till mig.

I morgon fortsätter resan till nästa vingård, Danskorna är fortfarande med, föresten de är konststuderande från Köpenhamn och heter Bridget och den blonda Sara, är nog lesbiska, eller bisexuella snarare, vem vet, men ett underbart resesällskap är de om jag nu orkar.