En doft av lavendel (Straight)

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta tjejer som vill träffas.

10%
TOTAL SCORE
Bli medlem Bli medlem

En resa, en underbar kvinna, kärlek och erotik

Min första dag på semestern börjar i lobbyn på hotellet med en kopp kaffe. Mitt bagage har kommit på avvägar så jag väntar på ett besked från flygplatsen. Medan jag dricker mitt kaffe betraktar jag folket som rör sig i lobbyn.

Blicken fastnar på en svarthårig skönhet, ung kanske tjugo-tjugofem år, klädd i en kort florstunn klänning. Brösten nakna, små men med markerade vårtgårdar, tydligt exponerade genom det tunna tyget.

Vid hennes sida svansar en giggolotyp betydligt äldre än hon. Framme vid reception manar mannen högljutt på uppmärksamhet. Medan han väntar smeker han hennes stjärtskåra med handen. Hon greppar fingrarna som klor i hans arm, och lägger den på disken. Håller handflatan uppåt och lyfter pekfingret som en rest penis mot honom, putar med munnen och rystar på huvudet.

Han ser besviket på henne och lägger armen över hennes axel och handen vilar på hennes ena bröst där fingrarna rullar vårtan så den sticker ut i det tunna tyget.

Vid parets sida står en kvinna, och sneglar på deras förehavanden. Tydligen illa berörd av det hon ser för hon vänder bort ansiktet från paret och börjar leta i sin axelväska.

”Jag noterar belåtet. Långa slanka vältränade ben, snygga höfter, och långt svart hår. En parant, välklädd mogen kvinna, ser lite hemlig ut. Reser hon ensam”?

Efter en stund av modeklädda skönheters revy blir jag blasé av all fägring och känner ingen lockelse i att betrakta dem mer. Utom den ensamma kvinnan som väntar vid reception. Hon lockar min fantasi!

Försjunken i Herald tribun, får jag tiden att gå. Känner avsmak iför alla bilder av lemlästade människor från de krig som alltmer tilltar i världen.

Med en behaglig doft av parfym, väcks jag från krigets fasor och jag höjer blicken från tidningen

Framför mig står en kvinna i hotellets uniform och säger.

– Sir, the luggage has been found. Staff from the airport are just sending it her for you. Do you vent to go to your room now?

– Yes please, thank you!

Jag reser mig och tar med mig tidningen och går fram till reception för att skriva in mig.

Efter en liten palaver om mitt bagage får jag kortet till mitt rum. Tredje våningen, rum 1354, med utsikt mot havet.

När jag sätter kortet i dörren och öppnar, känner jag en fläkt av solvarm luft. Det stora fönstret står lite öppet och ett tunt draperi rör sig i vinden. När jag vänder mig om för att stänga dörren, öppnas dörren mitt över korridoren och kvinna från lobbyn kommer ut. Jag hälsar med en nick och hon svarar likadant.

Efter att jag installerat mig går jag ner till hotellets matsal för att äta lunch.

I matsalen stannar jag innanför dörren. Tydligen verkar jag lite vilse för hovmästaren kommer och frågar om han kan hjälpa till.

Jag förklarar att jag letar efter ett ledigt bord.

Hovmästaren påpekar att borden är numrerade med rumsnumret, de två sista siffrorna.

– Aha, tack så mycket. Vilket nummer var det, ”ja visst det var det 1354 alltså 54”. Utan att behöva leta för mycket hittar jag bordet, bredvid min rumsgranne, kvinnan.

Under måltiden ser jag att hon skriver svenska på ett vykort. För att bryta isen frågar jag.

– Vet du var man kan köpa frimärken?
– Va, ursäkta vad sade du?
– Jo jag frågade om du vet var man kan köpa frimärken?
– Nej inte en aning, i reception kanske!
– Jaha tack, jag får försöka där då!

Vi äter maten under tystnad, när kyparen frågar om kaffe. Säger jag till henne.

– Kan vi dricka kaffet gemensamt, jag bjuder. Vi kommer ju att sitta bredvid varandra under vistelsen här, så varför inte bekanta oss, om du vill, alltså? Förresten jag heter Fred och räcker över handen mot henne. Hon tittar, tvekar, men räcker mig sedan handen och säger.

– Lilijan.
– Tack, ska du vara här länge, föresten är du ensam?
– Två veckor, vi brukar åka någon gång om året hit till solen, i år fick jag åka ensam, min väninna blev sjuk bara några dagar innan.
– Allvarligt?
– Nej, en svår förkylning bara, men tillräckligt för att binda henne vid sängen hemma.
– Det var ju synd.

Under tiden vi dricker kaffet försöker jag att lista ut hennes ålder, säkert trettiofem, men inte fyrtiofem men på grund av hennes solbränna och välvårdade yttre kan jag inte bedöma åldern. Bara att hon ser alldaglig ut, bortsett från händerna, hon har ovanligt välmanikurerade naglar. Dessutom ser hon lite osäker eller blyg ut.

När vi druckit kaffet reser vi oss och jag säger.

– Hoppas du får en trevlig dag, så kanske vi ses vid middagen, hej då!

Hon höjer blicken och säger.

– Ja, det samma!

Resten av dagen orienterar jag mig i omgivningarna runt hotellet, kortaste vägen till stranden vilka barer och restauranger som ligger närmast.

Innan jag går upp på rummet köper jag några flaskor vin, en baccardi och två flaskor cocacola på snabbköpet vid strandpromenaden.

På väg ut ur köpcentret går jag förbi en affär med exklusiva damkläder och underkläder.

Vid en av klädsnurrorna står min granne och tittar på lyxiga ekivoka underkläder, tydligen tvekar hon för hon hänger tillbaka ett set med trosor och Bh och tar fram en body i stället. Synar materialet. Ser ut som genomskinlig nylon med tätare vävda mönster. Hon undersöker knäppningen i gren och pekar ut med ett finger i ett sprund, öppen i gren! Tittar sig förläget omkring och tar bort fingret ur sprundet. ”Oppsan, det var intressant, alldaglig, pyttsan, hon är ute efter lite äventyr, hm, jag undrar.”

När hon är klar har hon tagit bodyn och setet hon tittade på innan och går mot kassan.

På väg hem träffas vi på trottoaren utanför hotellet.

– Har dagen varit skön? Frågar jag.
– Ja tack, du då. Svarar hon glatt.

”Hoppsan, inget dyster där längre, berusad”

– O, ja, semester första dagen, sol, värme. Det kan inte bli bättre. Du har varit och handlat ser jag.
– Ja, jag har köpt lite kläder, efter att jag varit och tagit mig några drinkar på en bar nere vid stranden.
– Ja det är skönt att koppla av från vardagen, god natt då!
– God natt själv!

När jag kommer upp på rummet ställer jag in spriten i kylskåpet. Öppnar garderoben och hänger in kläderna från resväskorna som kommit på middagen från flygplatsen. När det är klart går jag ut på balkongen med en grogg och sätter mig i en vilstol och njuter av en fantastisk solnedgång.

Kvällen bjuder på en bedövande doft av all sortens blommor. Konsert av cikador som spelar i träden kring balkongen. Från en av barerna nere vid stranden hörs rytmisk dansmusik.

Snart har månen öppnat en gata ut över havet där båtar och byggnader visas i siluetter som i en tecknad film.

Försjunken i groggen och lite trött väcks jag till liv av att det knackar på dörren. Jag reser mig och öppnar. Utanför dörren står grannen i en morgonrock och en handduk omlindat håret. Något lite berusad, säger hon.

– Ursäkta sena timmen, men jag såg att det lyste under dörren så jag trodde inte att du lagt dig ännu, stör jag?

– Nej då, jag satt ute på balkongen och tog en grogg, vad kan jag hjälpa dig med?

– Du har inte möjligtvis en flaska vin till låns?

– Visst! Rött, Spanskt?

– Helst, gärna Spanskt, får jag låna den tills i morgon?

– Vänta! Jag går in till kylskåpet och tar fram flaskan. Här det brådskar inte med flaskan vi kan dela på en senare i veckan om du vill?

– Visst, tack så länge!

När hon vänder sig om för att gå, lossar snodden kring morgonrocken, så i glipan framför mina ögon ser jag en solbrun, naken kropp. Harklar mig.

– Är det något jag kan hjälpa till med så säg bara till, annars god natt!

Hon vänder sig om samlar ihop rocken och säger.

– Sov gott själv, behöver jag hjälp hör jag av mig.

Dimmig av spriten lägger jag mig på sängen, ”henne i en body med sprund, har jag missat något där”, och somnar. Tidigt på morgonen vaknar jag av trafiken slamrar nedanför balkongen. Lite tung i huvudet ställer jag mig i duschen och låter kallt vatten strila över mitt huvud så jag blir lite piggare.

När jag står och torkar mig knackar det på dörren. Sveper badhandduken om midjan och öppnar. Utanför i korridoren står Lilijan, oförskämt pigg och glad.

– God morgon, följer du med ner och äter frukost?
– Ja, gärna, ska bara klä på mig!

Jag går in i sovrummet och tar på mig ett par slacks och en t-shirt.

– Färdig, ska vi gå?

När vi går in i hissen känner jag en diskret doft av lavendel. Tittar i smyg på hennes ansikte. Upptäcker ett par nyfikna ögon som glimmar som solstrålar. De fylliga läpparna diskret målade med en svag violett nyans, håret mörkt, axellångt, en utmanande mycket kroppsnära topp över ett par mogna nakna bröst och en kort kjol.

Inne i matsalen sitter det bara några få personer.

När jag satt mig vänder hon sig mot mig och frågar.

– Får jag sätta mig vid ditt bord?
– Visst, gärna! Jag flyttar undan några saker och bjuder henne att sig ner.
– Tack, det känns lite ensamt när inte min väninna är med!

Vi sitter länge och pratar om livet, hon berättar att hon är läkarsekreterare. Jag noterar att hon inte bär någon vigselring. När vi avslutat frukosten reser jag mig och tackar för sällskapet. Då frågar hon.

– Följer du med ner till stranden, eller ska du ut på något annat äventyr.
– Inget planerat, gärna!

Vi lämnar matsalen och tar hissen upp till rummen. När jag ska gå in i mitt säger jag.

– Kom in när du är klar, dörren är öppen!

När jag packat en korg med en flaska vin, några frukter och två glas, badlakan och badbyxor, knackar det lätt på dörren.

– Kom in dörren är öppen.
– Är du klar?
– Ja, ska vi gå då?

Jag tar väskan hon bär på axeln och stänger dörren efter mig.

I den tidiga morgonen med folktomma gator är vi snart nere vid stranden.

Vid en stor buske med doftande blommor och i lä ifrån havet stannar vi. Jag ställer korgen med vinet i skuggan av busken. Sveper badlakanet om kroppen och byter om till badbyxor, tar kläderna och lägger till en kudde på det utlagda badlakanet.

När jag vänder mig om dubblar hjärtat sina slag. Framför mig står hon i den minsta bikini jag skådat. Den består av snören med en liten tygbit som knappast täcker det allra heligaste och över brösten en minimal Bh

– Wow!!! Läcker bikini! ”Det var inte första gången hon använder bikinin för hon var brun på hela kroppen. Vilken gudinna”.

– Tack! Säger hon och räcker fram en flaska med sololja. Är du snäll och smörjer in mig på ryggen?

Hon lägger sig på magen och särar benen och lägger ut armarna utmed sidorna.

Handen darrar liten när jag gnider ut sololjan över nacken, axlarna och ryggen. Tvekar när jag ska täcka hennes skinkor, för intimt. Hon undrar tydligen varför jag inte fortsätter för hon vänder sig om och säger.

– Ska du inte fortsätta, dit når jag inte!

Där midjebanden möter stringen sitter ett litet smycke av silver och pärlemor som håller ihop banden. Jag lutar mig fram för att syna smycket och upptäcker i gravyren att de är två som älskar.

”Oj, då, det är mycket som gömmer sig i den här kvinnan. Undrar vilka strängar jag ska spela på, erotik?

Med en diffus bild av kvinnan under mina händer tänker jag spela med vad som än händer under dagen”.

Jag masserar med små cirklande rörelser in oljan över stjärt- halvorna och känner att badbyxorna börjar bli trånga.

Häller olja i ringlar på baksidan av låren och stryker ut, när jag tvekar hur långt in mot gren jag ska smörja, särar hon benen, så låren är åtskilda ända in till stringen.

Som i trance för jag fram handen till blygden.

Då lyfter hon bäckenet lite från badlakanet och för in sin ena hand under kroppen och jag ser hur hennes fingrar smeker klitoris.

Tror inte det jag ser utan blir sittande handlingsförlamad.

Efter en kort stund stönar hon och jag ser hur det tunna bandet i stringen rytmiskt masserar klitoris när hon drar i det.

Upphetsad av synen tar jag min inoljade hand, lyfter undan stringen och följer skåran in mellan skinkorna.

När fingrarna smeker över rosen flämtar hon till och kniper flera gånger.

Med flaskan droppar jag lite på fingertoppen och masserar försiktigt in fingret. Med en grymtning trycker hon sig bakåt för att få in fingret i djupet. Hon lyfte upp sig på ena armbågen och rör sig gungande mot min hand.

Med ett besviket ”nej” när jag tar ut fingret ur rosen, vänder hon sig om på rygg och söker min blick med slöjade ögon. Jag för undan tyget med handen och leker med tungan i skåran och in i könet som flödar av kåthet. Med fingrarna öppnar jag henne och för in fingrarna på djupet. När hon känner fingrarna smeka sökande, blundar hon och håller andan. Efter några sekunder öppnar hon mun och flämtar stötvis och hela kroppen skakar. Med fingret ökar jag trycket och slickar pärlan med tungan. I den hetsiga andningen stönar hon.

– Ja, å, rätt så!

Så börjar hennes kropp krampa.

– Så, ja… Oooj, herre gud, vad gör du med mig och hennes ögon är vidöppna av förväntan.

Hon lyfter underlivet mot mina fingrar och kroppen exploderar i kraftiga kramper

Vid min sida ligger en kvinna i efterdyningarna av en orgasm som fortfarande ilar i hennes kropp

En stund ligger hon och andas häftigt med armen över ansiktet. Jag sitter vid hennes sida väldigt upphetsad av det jag upplevt och vet inte vad jag ska göra. Sätter på korken på flaskan och sträcker mig över henne och lägger den i väskan.

När jag sätter mig igen tar hon ner armen och vänder huvudet mot mig och säger med ett saligt leende.

– Du har en gåva, otroligt, jag flög, du vet hur man smeker en kvinna, dina fingrar är förtrollade. Du träffade den! Det var underbart! Hennes ansikte strålar av tillfredsställelse när hon säger. Kom! Hon tar armen och lägger den om min nacke och drar mig till sig. Tack för insmörjningen och då menar jag ”insmörjningen”! Och ger mig en blöt kyss.

Jag lägger mig vid hennes sida, ser hur hon njuter. Plötsligt kommer jag på att vi är på en offentlig badplats. Tittar mig omkring och kan inte undvika frågan.

– Stör det inte dig att vi är på en allmän plats, vem som hels kunde se oss?

– Nej, jag blev så kåt av dina fingrars behandling, så det fans inget att välja på, njut när tillfälle ges.

Hon sätter sig upp och rätar till bikinin, tittar sig omkring.

– Vad letar du efter? Frågar jag.
– Finns det något att dricka.

– Visst, vin! Jag reser mig för att hämta flaskan och glasen. För sent inser jag att lemmen står som ett spett i badbyxorna, sätter mig snabbt för att inte avslöja min belägenhet inför henne.

Hon lutar sig över mig och frågar

– Hur är det mig dig då, kåt?
– Vad?
– Det här!

Hon tvekar inte, utan för in handen vid grenen och masserar kuken som redan spränger av kåthet. Med ett stön överraskas jag av hennes flinka fingrar. Känner att jag inte kan hålla mig mycket längre så jag försöker få bort handen. Med kramper i kroppen och en puls som är på väg att sprängas ur kroppen, sprutar jag i hennes hand. Med en allvarlig min tar hon fram handen.

– Kan jag få vinet nu, tack!

Jag tar flaskan och häller upp i båda glasen.

– Här!

Hon tar handen och skrapar av sperman i glaset, rör om med fingrarna och dricker i giriga klunkar upp vinet. Slickar sig om munnen och säger med en belåten blick.

– Hm, fin årgång den tar jag. Lutar sig fram och kysser mig och säger
– Du är bra för mig, den bästa faktiskt!

Någon timma senare börjar det blåsa upp, regnskurar väller in från havet och vinden driver in höga vågor som lägger skum i vattenlinjen.

I all hast plockar vi ihop våra kläder, lite rusiga efter vinet och rusar hem till hotellet.

Efter en kväll på nattklubben i hotellet segar jag mig ur sängen, bakfull, stel i musklerna av ett försök att hänga med Lilijan i dansens svängar. Hon var nattens dansdrottning.

Försöker få igång kroppen av en kall dusch. Från balkongen ser jag att vinden lugnat sig och att det är molnfritt på himmelen.

Efter frukosten går vi ner till stranden. Solen gassar och det är nästan vindstilla. Efter några timmars solbad tar jag mig ner till badet. Vattnet är så varmt att det inte känns mot kroppen. Jag stannar när vattnet räcker mig till bröstet och låter mig gungas med i vågornas rörelser Ser Lilijan komma ut i vattnet, simmar fram till mig.

– Vill du älska? Jag vill! Och hon himlar skälmskt med ögonen

Tittar mig omkring folk överallt.

– Ska vi gå till hotellet?
– Nej!
– Här, nu?
– Ja visst, varför inte? Är det något fel med det?
– Men det är ju en massa folk runt omkring oss!
– Och! De ser inte det här.

Och hon griper tag om kuken och runkar den.

– Eller, vill du att jag suger dig?

Innan jag hinner säga något tar hon ett djupt andetag och dyker. Drar ner mina badbyxor och för in den styva kuken i sin mun och suger så jag ser stjärnor.

Efter en evighet kommer hon upp och skippar efter luft, lägger armarna om min hals och sänker sig på ståndet.

När jag ska protestera lägger hon sitt finger över mina läppar och börjar knulla mig. Ju närmre orgasmen jag kommer ju mindre bryr jag mig om att havet omkring oss är fullt av folk.

– Nu är jag nära, himmel vad skönt, följer du mig?

Väser hon i mitt öra och sätter sig på ståndet, med ögonen slutna. Orgasmen driver min kropp mot hennes i flera djupa stötar, pulsar ut sperma gång på gång i henne. När hon känner pulsarna öppnar hon ögonen, pressar samman läpparna och möter mina stötar. Med benen om mina höfter klänger hon sig fast och kommer i flera kramper och stöter med sin kropp mot min så häftigt att vi faller omkull i vattnet och sjunker mot botten. Med fäktande armar tar vi oss till ytan flämtande efter luft

– Du är tokig. Säger jag och drar flera djupa andetag. Herre gud mitt bland allt folk. Vi höll på att drunkna.

Med ett leende torkar hon vattnet ur ögonen och säger.

– Det hände inget eller hur, ingen sade något, för det här är egentligen tabu, ingen gör sådant på en badplats, mitt bland folk. Så ingen misstänker ens av vi gjorde det framför deras ögon. Underbar njutning. Tyckte du inte det?

– Visst, mycket skön, men att dränkas!
– Du vet väl att orgasmen kallas den lilla döden, vilket är skönast?
– Orgasmen?
– Då dog vi ju lite tillsammans! Eller hur?
– Hm!
– Du, vi har många dagar och nätter av upplevelser kvar, följer du med på resan?
– Ja om du leder den!
– Visst, du är en underbar passagerare!

Och hon tar min hand och kramar den.

– Ska vi gå upp och sola nu jag behöver vila en stund.

Resten av dagen ligger vi och vilar oss i skuggan av busken. Jag slumrar till en stund, när jag vaknar står hon vid sitt badlakan med två flaskor vin och en melon.

– Nu ska vi läska oss lite, glas och en kniv ligger i påsen. Hon pekar på plastpåsen som hon lagt i skuggan under busken. Hämtar du den?

– Ja visst!

Jag tar fram vinet och de två glasen letar efter en korkskruv, ser ingen,

– Hur öppnar jag vinet?

– A, kniven, i skaftet på den finns det en korkskruv. Vänta ska jag visa dig. Så här!

Och hon öppnar knivens sida sätter i korkskruven och öppnar flaskan.

Med flaskan i handen frågar hon.

– Vill du ha ett glas nu?

– Tack! Jag tar de båda glasen och hon fyller dem, ställer flaskan mot väskan och sträcker sig efter sitt glas.

Hon höjer det till sina läppar och säger.

– Skål och tack för en underbar dag. Sväljer vinet och lutar sig fram och kysser mig på kinden.

– Tack själv! Svarar jag och kysser tillbaka.

När klockan börjar närma sig middag är vi lite berusade, så vi plockar vi ihop våra saker och går upp till hotellet.

I hissen trycker hon mig mot väggen och för ner handen i byxlinningen och smeker kuken hård.

– Den är härlig, kan jag hjälpa dig att lösa det? Jag har inga trosor under kjolen!

Hissen stannar med ett ryck och dörren öppnas av ett yngre par.

”Den unga kvinnan tittar på mig som jag skulle stå med kuken bar framför henne. Vet hon något, det kanske syns, eller känner hon doften av åtrå i det lilla utrymmet”. Dörren stängs och Lilijan ställer sig framför mig och trycker sin härliga stjärt mot mitt stånd. Förskräckt känner jag att hon drar ner blixtlåset och hur handen trevar innanför kalsongerna och hon runkar frenetiskt bakom sin rygg, dolt för paret. Kvinnan tittar på Lilijan och sedan på mig och ler ett stort leende. Turligt stannade hissen på vår våning, innan jag går över gränsen

Upphetsad tar jag mig till rummet och lägger mig på sängen, hör dörren öppnas och Lilijan står vid min sida.

– Vad du ser upphetsad ut, var det spännande? Och hon lägger sin hand på bulan.
– Du är vild, mitt bland folk!
– Var det inte skönt då? Såg du i din fantasi den unga kvinnan naken framför dig
– Nej, jag kände bara vad du gjorde, Enormt eggande, men bland folk!

– Då så! Du ska lära dig en sak! Det är inte omgivningen som bestämmer när du ska njuta och ha det skönt. Är det ett svårfångat ögonblick, njut just den stunden, låt kroppen flöda av lust och begär, men stanna inte vid det utan ge utlopp för dessa fantastiska känslor i uttömmande orgasmer. Fånga stunden och njut av din lust! Förstår du?

– Ja, att du är lidelsefull det vet jag nu! När vi träffades uppfattade jag dig som blyg och lite osäker, men herre gud vad jag tog fel. Du är en virvel av njutning och lust.

– Precis så, det är just vad jag försöker leva upp till. Men du förstår inte mitt dilemma! Jag är ingen nymfoman eller sexorakel utan en njutningsfull person där lusten har blivit min ledstjärna och fantastiska orgasmer mitt mål. Jag har lärt mig att hitta njutning i alla lägen, skulle njutningen bli en orgasm är det en bonus.

Hon tar upp en salva ur axelväskan och smörjer läpparna. Och fortsätter.

– Den kombinationen kan jag inte leva ut hemma! Där skulle jag bli kallad en slampa heller hora, vilket jag naturligtvis inte är utan bara uppfylld av ett mål, att uppleva njutning, gärna med lite krydda och spänning. Som på stranden eller i hissen. Är det fel att vara kåt?

– Nej, naturligtvis inte, men i hissen, de kunde ju upptäcka vad du gjorde!

– Kunde! Är moral! Men är en del av spänningen. Vi blev avslöjade! Den unga kvinnan blev kåt av det hon såg, hennes ansikte avslöjade henne. Hon och jag såg varandra i ögonen och hon nickade i samförstånd. Så ser du kvinnan igen, le mot henne för hon vet att du är en lidelsefull man som lever ut din njutning och lust.

Efter att hon gått in till sig, duschar jag och rakar mig och byter kläder. Från kylen häller jag upp en stadig grogg och sätter mig på balkongen. Tillbakalutat i solstolen och blundar. ”För min inre syn ser jag hur stringen masserar klitoris och hur ymnigt fittan flödar. Hör hennes stönande när orgasmen lösgörs i hennes kropp. Ser hennes ansiktsdrag av salighet när den klingar av.

Inte kunde jag väl tro att den kvinnan skulle vara så lidelsefull”.

Med ens, är det mörkt. I stan tänds lampor och neonskyltar och lyser upp hotellen och varuhusens fasader till blixtrade fasadspel.

En stund före middagen går jag över till Lilijan.

När jag knackar på dörren öppnar hon i en tunn sommarklänning Jag tar hennes hand och kysser den och säger.

– Underbar klänning, på en förtjusande kvinna.
– Tack för vänligheten. Och hon låser dörren och vi går ner till restaurangen

Vid middagen tar jag in en flaska vin till maten. Fortfarande lite berusade av eftermiddagens vindrickande spär vi på med en flaska till.

Kan inte ta bort blicken från de mogna brösten och nakna bröstvårtor under klänningstyget.

När vi är bland de sista kvar i restaurangen kommer hovmästaren fram och frågar om det ska vara något mer att dricka!

– Ska vi ha mer? Frågar jag Lilijan och smeker hennes hand.
– Klart vi ska ha mer, ta in en flaska till!

När hovmästaren lämnar bordet kommer en kypare fram med en flaska, ställer den på bordet. Ska vi ta med oss flaskan och gå ner till havet?

– Ja vänta jag ska bara pudra näsan Och hon försvinner ut i vestibulen. Med flaskan i handen står jag och väntar att hon ska komma ut. Under tiden tänker jag på det som hänt de här dagarna. Väcks i mina tankar.

– Kan du ta de här i fickan och hon ger mig ett bylte. Får jag flaskan.
– Visst, här! Hon tar flaskan och jag öppnar handen, hennes trosor.
– En klunk smakar fågel. Säger hon sluddrande och smeker med handen på min kind.

När vi kommer ner till havet är det flera tända eldar på stranden. Runt eldarna sitter de unga människor och dricker vin lyssnar på musik och hånglar.

– Ska vi sätta oss vid en av eldarna?
– Vill du?
– Stör vi inte då!
– Kom vi går bort till bänken där under trädet, där får vi vara för oss själva.

Hand i hand går vi över den lösa sanden och sätter oss på bänken.

– Kan jag få vinflaskan Säger hon.
– Här, efter några klunkar är flaskan tom, hon reser sig och ställer flaskan mot trädet. Kommer tillbaka och sätter sig i knäet och lägger armarna om min hals.

– Hur mår min underbare älskare?
– Bra, kan inte annat med en så underbar kvinna i mina armar. Och jag kysser henne på halsen och leker med tungan i det mjuka skinnet under örat. Hon flämtar till och säger.

– Ska vi gå hem till hotellet?
– Vill du gå hem redan?

– Ja, du tänder mig Känn!

Hon tar min hand och för in den under klänningen Med fingrarna öppnar jag fittan och överväldigas av hettan vid min beröring, den pulsar och flödar av kåthet och hon stönar när jag masserar den svällda knoppen. Med ivriga händer öppnar hon mina byxor och sätter sig i knäet. Runkar upp ståndet så det bultar av kåthet. Tittar med slöjade ögon på mig och ber.

– Älska mig, låt mig njuta, jag vet nu att du kan ge mig det. Du hittar njutningar som inte ens kvinnor vet var de finns!.

Jag frigör mig från henne heta omfamning och tar hennes hand. Under trädet i en bedövande blomdoft och en mjuk matta av löv lägger vi oss. Tar hennes ansikte i mina händer och kysser hennes fylliga läppar. När hon trycker sig mot mig, öppnar jag klänningen och kysser brösten, Knäpper upp de övriga knapparna med ivriga fingrar och hon ligger naken i min famn.

Med tungan slickar jag hennes bröst, kysser vårtorna som växer hårda inför mina läppars smek.

Med lekande tunga kysser jag mig ner på hennes kropp till venuskullens nakenhet. Öppnar fittan och söker mig till knappen. Med ett stön talar hon om när jag hittar den och hon häver sig i brygga för att möta retningen och trycker klitoris hårt mot min tunga.

Med ivriga händer hasar hon ner mina byxor och manar upp mig på sin kropp. Jag håller andan när hennes hand för in kuken i fittan.

Vi älskar sökande efter njutningar. Följer varje rörelse i våra kroppar för att hitta den maximala njutningen Flämtande driver vi våra kroppar i extas mot varandra, hetsigare och snabbare. Hennes ansikte visar njutning på gränsen till smärta och mina rörelser styrs helt av den påbörjade orgasmen. Och,,, så förlösningen, våra kroppar möts i starka kramper. Hon ligger med slutna ögon och armarna om min kropp. Efter en stund öppnar hon ögonen och säger.

– Vid mina sinnen, vilken njutning, inte kraftfullt förödande, utan hela kroppen, varenda fiber vibrerar och pulsar, en sådan skön orgasm har jag inte upplevt förut. Jag flödar som en fontän, kroppen svarade själv hela vägen, jag åkte bara med rakt in i paradiset, total njutning från topp till tå! Kroppen är precis tom!!!

Säger hon med ett stort leende och knäpper igen klänningen. Jag lägger armarna om hennes kropp igen och hon kurrar som en liten kattunge i min famn. Vi ligger en lång, stund i orgasmens efterdyningar och bara njuter i den varma kvällen

När vi kommer hem till hotellet följer hon med mig in och vi duschar och lägger oss på sängen, nakna med armarna om varandra och somnar.

En stund efter midnatt vaknar jag av att en bil kör förbi nedanför balkongen.

Rummet är varmt, den tunna gardinen framför balkongdörren fladdrar i en lätt vind från havet och släpper in ett svagt månsken på hennes underbara kropp och håret utslaget mot det vita lakanet i sängen.

Hänförd av den underbara kvinnan vid min sida kan jag inte somna om. Tänker på de stunder vi umgåtts på ett så otvunget sätt, gett varandra njutning, ömhet och ren okontrollerad extas.

Vill så gärna smeka hennes kind, men med risk för att väcka henne lösgör jag mig ur hennes famn, lägger över henne lakanet och går ut på balkongen och sätter mig.

Borta över havet randas en ny dag, en tunn röd strimma lyfts ur havet. I ett akacieträd rakt över gatan sitter en fågel och stämmer på en morgonkonsert. Jag reser mig och hämtar en filt och går tillbaka och sätter mig i vilstolen igen.

Vaknar i fullt dagsljus av att en hand rör vid min kind.

– Sitter du här och sover, vad har hänt?

Yrvaken ser jag Lilijan stå vid min sida, omsvept lakanet.

– Va, jaså är det du!
– Varför sitter du här och sover?
– Jag vaknade mitt i natten och kunde inte somna om, rädd för att väcka dig satte jag mig här!
– Varför vaknade du?
– Något oväsen. Men när jag såg dig ligga vid min sida ville jag smeka din kind och säga hur mycket jag älskar dig.
– Älskar du mig?

– Ja, mer för var dag vi är tillsammans, du lämnar mig ingen ro, tankarna snurrar kring dig hela tiden. Du strålar av livsglädje, hittar på upptåg och spännande upplevelser som jag inte trodde fanns, kort jag väcks till liv igen.

Hon smeker min kind och lyfter filten och sätter sig i mitt knä, lägger filten över våra axlar och jag sitter så med henne i min famn tills solen skiner in på balkongen.

Under två dagar är jag ensam. Lilijan besöker ett par vänner från en resa för några år sedan.

Vid midnatt vaknar jag av att rummet är upplyst av blixtar från ett åskväder som kommer in från havet. På förmiddagen är det fortfarande regnskurar, men ingen åska.

Mitt på dagen har regnet slutat och molnen lättar så solen kan komma fram. När jag sitter på balkongen med en drink kommer Liljan in.

– Hej, jaså du sitter och läskar dig, har du en till mig också?
– Visst, var det trevligt hos dina vänner? Vad vill du ha, Rom och Cola?
– Ja, de bor en timmes bilresa upp i bergen, en underbar plats! Tack, gärna några isbitar också!
– Sätt dig så kommer jag med drinken.

Efter lunchen klarnar det upp så vi går ut på stan och handlar. Frukt, vin och en stor ask choklad köper vi i en kvartersbutik. På vägen till hotellet vill Lilijan gå till köpcentret för att leta efter en present till sin väninna.

Hos en guldsmed köper hon ett halssmycke format som ros, dyrt men mycket elegant.

– Hoppas hon blir nöjd med presenten!
– Visst blir hon det. Hon är en kär vän förstår jag?
– Ja, mer en så, vi är tvillingsjälar i allt. Vänta lite, jag ska bara gå in i butiken där borta

Säger hon och småspringer dit. Ovanför dörren står det, Erotic Haven, på en neonskylt.

Efter några minuter kommer hon ut med en liten påse i handen.

Lägger påsen i väskan på min axel. Och säger

– Behöver vi något mer?
– Inte jag! Ska vi gå?

In från havet ökar vinden och drar in regnskurar med åska. En spröd klang från klockan i det lilla kappellet en bit från hotellet slår nio. På dörren hörs en diskret knackning.

När jag öppnar dörren står Lilijan där i en kimono och håret uppsatt som en geisha.

– Fantastiskt, Wow!

Jag räcker henne min hand. Hon tar den och går med trippande steg in i rummet. Rummet fylls snart av en underbar doft av lavendelblom.

Hon för samman handflatorna och bugar och frågar med nedböjt huvud.

– Vad kan jag stå till tjänst med?

– Herre gud, du är gudomligt vacker vad har du gjort?

– Den här dräkten är mitt vapen när jag vill segra. Som du vet så är geishan skyldig att underhålla männen. Då sker det på mina villkor. Kan jag servera vinet och frukten?

– Ja tack! Jag sätter mig vid soffbordet.

Utifrån köket hörs hur hon plockar med glas, drar ur en kork från en vinflaska. På brickan som hon kommer med står en stor ask med choklad. En skål med isbitar och ett par flaskor till drinkar,

När vi druckit ur den andra flaskan vin är stämningen på topp. I min famn ligger en underbar kvinna klädd som en geisha.

Med sökande händer lossar jag det breda midjebandet och letar efter en öppning.

Varligt lyfter hon bort handen och sätter sig upp och för in handen i tyget och lossar några hyskor och öppnar upp den.

Förvånad ser jag hennes kropp fri från kimonon, bara en svart body täcker hennes kropp

– Vad hände med dräkten, är det inte mycket tyg i en sådan? Säger jag och min blick dras till sprundet

– Fusk, men köpt i japan, en riktig kan man inte klä sig i själv!

Hon tar av sig plagget och lägger det på sängen, lägger armarna om min hals och frågar.

– Blev du besviken?
– Nej, men snopen.

– Kan jag gottgöra det på något vis? Och börjar knäppa upp knapparna i skjortan. När hon tagit av mig skjortan reser hon sig från sängen och hämtar en liten flaska i sin väska.

– Sätt dig framför mig ska jag massera din rygg.

– Vad är det?

I handen lägger hon några droppar av innehållet och smeker ut vätskan på mitt bröst.

Jag träffas av en underbar erotisk doft, en mix av flera tunga dofter som direkt påverkar mig.

– Shunga, en erotisk massageolja av lavendelblom! Ta av dig kläderna så jag kan massera in oljan.

Exalterad av, kvinnan och de tunga dofterna står jag naken på golvet. Med ökad puls sätter jag mig på sängen och hon sätter sig bakom mig.

Med mjuka händer masserar hon in oljan över ryggen ner över höfterna.

Under massagen känner jag hur en behaglig värme sprider sig från nacken ner över ryggen.

– Ställ dig upp så jag kommer åt låren!

Med båda händerna smörjer hon in låren och bålen.

– Vänd dig om!

Av den erotiska stämningen i rummet reser sig kuken så det spränger i den.

Med allvarlig min droppar hon flera droppar i handen och omsluter ståndet och masserar in oljan med mjuka rörelser, tar några droppar till och smörjer in bröstet och halsen.

– Så, klart! Säger hon med ett leende. Och kysser ollonet. Leker med tungan bakom ollonet och suger in hela längden, så min kropp svallar av kåthet

Darrande i hela kroppen väntar jag på nästa steg. Kuken pulsar av åtrå efter henne.

Vid bordet häller hon upp ett glas vin, vänder sig till mig och frågar.

– Vill du ha?

Jag bara nicka till svar.

När hon räcker mig glaset tittar hon mig djup i ögonen. Tar kuken i handen och masserar fjärillslätt. I ett svep tömmer jag vinglaset och ställer det på bordet. Min kropp skälver av begär efter hennes mjuka lena kön. Med handen styr hon in kuken i sprundet och öppnar sig. Lägger ena benet över min höft och knullar.

Pockande börjar utlösningen vandra i min kropp. Av mina häftiga flämtningar slutar hon och lägger sig på sängen. Lossar knäppningen i gren och tar av sig plagget.

Hon är så vacker att jag glömmer bort att andas.

– Kom! Säger hon och räcker armarna mot mig.

Jag lägger mig vid hennes sida. När jag lägger handen på insidan av låret bresar hon benen. Med tungan slickar jag pärlan, och masserar med fingrarna på var sida om springan.

Under massagen öppnar sig vulvan så min tunga kan gå på upptäcksfärd i det lena mjuka.

Med händerna griper hon i lakanet och kastar med huvudet när tungan tänger in och slickar skaftet och upp på huvudet på klitoris. Stönande försöker hon med handen smeka sig över gränsen men varsamt för jag bort hennes hand från pärlan och suger och slickar tills hon börjar lyfta sig mot min mun. Hittar en isbit och låter dropparna falla på klitoris, droppe efter droppe av isvatten. Vid varje droppe flämtar hon till och lyfter sig mot retningen. Tar sina fingrar på var sida om vulvan och öppnar den i väntan på nästa droppe.

Av hennes extas, spränger kuken. Jag ser i hennes ansikte att hon är nära, hennes ögon är vidöppna och underlivet börjar rytmiskt pulsa. Febrig av kåthet tränger jag in i hennes öppna upphetsade fitta.

Med kraften av ett framrusande tåg stöter jag snabbare, hårdare, känner hennes samandragningar och rummet exploderar i kramper. Utmattade av upphetsningen lägger vi oss på sängen. Hon omfamnar mig och vi ligger sida vid sida medan orgasmen lämnar våra kroppar.

Vid midnatt vaknar jag av en kyss på kinden och Liljan säger.

– Jag går in till mig nu, natten har varit underbar, tack min vän.

Hon tar kimonon och sveper den om kroppen och lämnar rummet.

Jag vaknar av en svag kall vindil som träffar min kropp, ryser till och sätter mig upp.

Tittar på klockan, tio. Reser mig från sängen och öppnar draperiet. Solen skiner in i rummet. Där på sängen ligger hennes body kvar och på soffbordet står den lilla flaskan öppen, drar in doften och skruvar på korken och lägger den vid bodyn. Jag tar på mig morgonrocken och går över till Lilijan. Knackar, väntar, knackar lite hårdare, ingen öppnar.

Fundersam går jag in och duschar, klär mig och går ner till reception.

Jag frågar om Lilijan har gått ut, portieren tittar på rumsnumret och svarar.

– Yes, she has leaved the hotel for one hour ago.
– Check out take departure?
– Yes, but she give you a note, here!
– Thank you!

Förvirrad sätter jag mig vid ett bord i lobbyn och öppnar kuvertet. När jag vecklar ut lappen ramlar smycket från bikinin ur. På lappen står.

Kära du!

När du sade att du älskar mig blev jag glad. Men när dagarna led förstod jag att kärlek inte bara är älskog, utan också vardag. Förlåt min feghet! Jag tror inte att vi kan leva vår vardag i ett normalt förhållande. Så med sorg i hjärtat lämnar jag hotellet och reser vidare med de minnen du gett mig. Som ett minne av mig behåll smycket, med det hoppas jag att du bara kommer att minnas goda saker om mig, ta vara på njutningarna! Lilijan.

Tre dagar senare sitter jag i planet på startbanan för att flyga hem. I bagaget har jag hennes body, fortfarande med en stark doft av lavendel.

När vi startar för jag in handen i halslindningen och tar fram smycket och håller det i min hand medan sandstranden på ön försvinner under mig och allt blir till minnen.