Erotiska berättelser

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta tjejer som vill träffas.

10%
TOTAL SCORE
Bli medlem Bli medlem

Om du letar efter en kort erotisk berättelse, eller kanske en längre och mycket mer detaljerad, så behöver du inte leta längre. Här finns erotiska berättelser för alla smaker, inriktningar och alla sorters människor. Hemsidan uppdateras ofta med nya berättelser, så kom gärna tillbaka för nya, uppdaterade berättelser. Här hittar du säkert många fascinerande och kittlande berättelser skrivna av amatörförfattare, med samma intresse för erotiska berättelser som du. Vem du än är och vad du än söker, så finns det med största sannolikhet en berättelse som passar just dig.

Vad är en erotisk berättelse?

Par läser erotiska berättelserJa, exakt vad är en erotisk berättelse egentligen? Erotisk berättande är helt enkelt en form av erotiska och sensuella fantasier i textform. Det är sexuella fantasier och drömmar i form av skrivna berättelser. Erotiska berättelser är ett annat sätt att beskriva sexuella fantasier eller erotiska drömmar i textform. Du kanske hittade hit för att du helt enkelt är kåt och sugen på att läsa en spännande och upphetsande berättelse; då har du absolut kommit till rätt plats. Men vi hoppas också att du blir positivt överraskad av de berättelser som vi har att erbjuda här på sidan.

Erotiska berättelser handlar om sensuella upplevelser, om njutning och fantasier. Det är en berättelse som du kan fly in i en liten stund och njuta av. Här finns en mängd av erotiska berättelser, sanna berättelser och fiktiva, med sex och erotik som särskilt tema. Erotiska berättelser har funnits i alla tider i någon form, då erotik och sexualitet är en så pass stor del av vad det betyder att vara människa.

Vad handlar erotiska berättelser om?

Berättelserna handlar vanligtvis om – förutom sexuella upplevelser – drömmar, längtan och fantasier. De erotiska berättelserna kan handla om allt mellan himmel och jord egentligen – här finns något som passar alla människor. Det kan vara rena fantasier, där författaren kan leva ut sina innersta sexuella fantasier. Berättelserna kan även vara självupplevda och återberättade av den som var med om den sexuella upplevelsen.

En bra erotisk novell kan vara passionerad, uppfylla ett längtan, vara lite tabu eller vara en berättelse i en viss inriktning. Det finns mjukare berättelser och mer hårda, allt för att passa de olika läsare som väljer att ta del av våra berättelser. Här har du möjlighet att krydda dina fantasier och ditt sexliv, och kanske till och med få nya idéer som du själv kan genomföra?

Vad gör en erotisk berättelse bra?

En bra erotisk berättelse kan bli som en hel upplevelse i sig. I berättelserna kan du undersöka dina egna innersta drömmar och fantasier i textform. Berättelsen ska vara välskriven med målande beskrivningar och med en röd tråd i berättelsen. Den ska kunna ge njutning i stunden men även vara en berättelse som du kan återkomma till. En bra berättelse ska du alltid kunna relatera till och känna igen dig i; kanske något som du själv har upplevt, något som du skulle vilja uppleva eller så slår den an en längtan i dig. Den ska fånga dig och då dig att vilja fortsätta läsa, och samtidigt ge en skön erotisk upplevelse. Bra berättelser har alltid fängslat människor – och det gäller även erotiska berättelser.

Vem läser erotiska berättelser?

För närvarande finns det inga begränsningar när det gäller vem som läser erotiska berättelser; berättelserna är för alla människor, i alla åldrar. Om du tycker om erotiska berättelser i textform, där du kan ta dig tid att läsa och bygga upp känslan – då har du kommit rätt. Erotiska berättelser är inte för en viss typ av människor, eller enbart för män eller kvinnor – om du uppskattar och är intresserad av berättelserna, så är det för dig. Alla typer av människor läser erotiska berättelser. Lite hemligt kanske, lite pirrigt – men väldigt skönt. Kanske läser du ensam eller tillsammans med någon? Kanske kan du läsa för din partner som en del av era gemensamma sexuella upplevelser?